Jag har flyttat till Umeå!

Det har skett mycket bakom kulisserna på den här bloggen, och har ni hängt med på Instagram så kanske ni snappat upp att jag numer bytt södra Europa mot norrländska Sverige. Jag har blivit Umeåbo!

Det blev en transkontinental flytt för min del. Avståndet mellan mitt gamla hem, och mitt nya är nästan så långt som det kan bli utan att byta kontinent. Tillsammans med Johan körde jag 400 mil från Costa Blanca till Norrlandskusten. Här bor vi nu i en mysig tvåa i Umeå.

Men varför just Umeå?

Det känns kanske lite udda och random. Man har väl aldrig hört om nån som på måfå eller känsla flyttat hit upp. Det gjorde inte vi heller. Umeå är en gammal hemstad. Här bodde både jag och Johan medan vi pluggade på universitetet för några år sedan. Stan fastnade hos mig. Så efter Stocholm, England, Stockholm igen och Spanien så var Umeå fortfarande en av de bättre städerna att bo i.

Därför blev det Umeå. Den norrländska huvudstaden där snövallarna fortfarande står kvar och vinterdäck är ett absolut måste. Här sopas inget grus bort än - det står fortfarande snö i väderprognosen på vissa dagar.

Detta kanske är helt irrelevant för dig som endast kommit hit för att leta DIY-tips och syprojekt. Men det kändes så konstigt att inte göra ett separat inlägg om detta. Mycket för att lägenheten jag nu bor i kommer dyka upp i flera inlägg, ja, en hel kategori tänkte jag dedikera till mitt hem. Det ska inredas, pysslas om, bonas in. Därför kändes det här ganska bra att skriva.

Men jag ska inte dra ut på det här, bara för det. Istället hörs vi i nästa, DIY-fokuserade inlägg. Ha det fint!


Föregående
Föregående

Lettiska vantar & årets balkongodling: Projekt på G

Nästa
Nästa

Så virkar du hängselbyxor till ett barn + tips på mönster