Inred med hängande växter: webbshop för amplar i makramé

Shop Antemum är webshopen där jag säljer amplar av makramé. Den är baserad i den norrländska staden Umeå och finns för dig som också har en och en annan krukväxt för mycket. Här kan du köpa en ampel i makramé som skapar mer plats för dina gröna växtvänner.

För mig började allt med många växter, ingen plats. Såklart. Med stort engagemang sökte jag under sommaren 2020 ett sätt att magiskt vidga mina fönsterbrädor och skapa mer plats. Det var då det slog mig: en ampel (eller fyra) i makramé! Som den entusiast för kreativa projekt som jag är, blev det snabbt fler amplar än krukväxter. Det var så webbshoppen Antemum växte fram. 

I starten var det här en webbshop med rötterna i Brighton, England. Men i och med flytten hem till Sverige har jag nu satt upp shop i min hemstad Umeå. Här designar, knyter och packar jag alla amplar som sedan skickas ut till dig som väljer att stötta mitt projekt.

DSCF2212.jpg
DSCF1943.jpg

Makraméamplar som finns tillgängliga att köpa

Det finns som sagt 5 olika amplar av makramé tillgängliga att köpa i min webbutik. Alla med sin speciella charm och design. Visst har det tagit några omgångar av designande innan jag hittade precis hur jag ville ha dem. Nu känns det som jag hittat en grund, men det betyder inte att det inte kommer ut nya varianter titt som tätt. Antemum är en ständigt växande shop som presenterar nya skapelser vart eftersom. På tur står ett DIY-kit där du själv får knyta din ampel med stöd och instruktioner av mig. Vill du veta när DIY-kitet lanseras? Här kan du skriva upp dig på maillistan så att du blir den första som får veta när det släpps.

Vill du möta de olika makraméamplarna? Här är dem!

DSC02602.jpg
DSCF2161.jpg
DSC02578.jpg

Mer inom växter

Föregående
Föregående

Virka en babyfilt: Tips på att virka för nybörjare

Nästa
Nästa

Hur är det egentligen att bo i en gammal viktoriansk lägenhet?