Köp din egen DIY makramé ampel: Min nya webbshop!

För de som varit förbi där jag bor, hängt på min blogg eller följer mig på Instagram är det knappast en överraskning att jag gillar växter. Jag har några krukor här och var i mitt hem. Sådär så att jag för en stund funderade på om ytorna började ta slut. Det var då jag hittade min gränslösa kärlek för makramé. Jag har alltid pysslat mycket med DIY så det tog inte lång tid innan jag knöt ihop min första, egna makraméampel.

Handgjord ampel i makramé

Sen den sommardagen i augusti 2020 har jag hunnit med att knyta hundratals amplar i makramé - mycket tack vare min lilla webbshop där man kan köpa en egen makraméampel. För även om jag började med fler plantor än vad det fanns plats för på fönsterblecken, blev det snarare så att jag knöt för många amplar än vad som fick plats i mitt hem. Så jag öppnade en Etsy-shop och började sälja dem. Några olika varianter - alla knutna för hand i makramétråd av bra kvalitet.

Till min förvåning var det otroligt många som ville köpa en ampel i makramé. Av mig! Tänk, att besökare gillade mina amplar så mycket att de ville ha en själva. Det värmer en kreatörs hjärta. För varje order som droppat in har den här shopägaren gjort en glädjedans. Varje ampel som någon klickar hem stödjer min dröm om att ha en växande webbshop. Det betyder verkligen allt!

Nu finns det en handfull olika makraméamplar i min webbshop att köpa. De är alla utvecklade och designade av mig och jag har jobbat med att sen starten 2020 förbättrat dem. De amplar i makramé som ni kan välja på idag är såna som jag verkligen är stolt över.

DSCF1943.jpg

Webbshop för amplar i makramé

I webbshopen Antemum finns det amplar för dig som vill ha en DIY-ampel utan att behöva DIY:a något själv. För tillverkningen av amplarna använder jag mig av kvalitativt 3 mm tjockt bomullssnöre. Självklart knyts amplarna för hand - av mig! Därför känns det lite extra fint när du köper en ampel, eller någon annan produkt, från min shop. Det är som att jag får dela med mig av min kreativa sida på ett annat sätt än bara genom en blogg eller Instagram. Jag älskar äran att få skapa något som kommer hänga i ditt hem. Eller få bidra med något som blir till en present.

I designprocessen av amplarna har jag varit noga med att göra något som passar alla. Bland makraméamplarna finns bohemiska kreationer med snurr på knutarna, stilren design för en enkel look, amplar med plats för två krukväxter, amplar som sätter färg på tillvaron och amplar i olika längder. Här hittar du en ampel som passar typ alla krukor med en diameter mellan 9-25 cm. Alla blommor ska få en möjlighet att hänga i fönstret en stund!

DSCF2036.jpg

DIY-butiken Shop Antemum

Från början var Antemum en plats för mig att dela tips inom pyssel och sömnad. Därför hittar du än idag tips på kläder att sy som nybörjare, en guide för hur du virkar en filt och hur du enkelt kan snickra ihop ditt eget skrivbord. Men i takt med att mina krukväxter tog över mitt intresse och makramé blev en hobby började jag skriva fler och fler artiklar på ämnena. När mina amplar blev för många såg jag möjligheten att slå ihop mina två nöjen på en och samma hemsida. 

Men även webbshopen utvecklas hela tiden med nya kollektioner och produkter som dyker upp. Förutom amplar i makramé kan du även spana in scrunchies jag sytt från återanvänt tyg. Jag kommer även lansera ett DIY-kit där du får chansen att med mig som guide knyta en egen ampel till dina växter.

Vill du veta när det släpps? Skriv upp dig på nyhetsbrevet så får du veta när lanseringsdatumet är satt.

DSCF2088.jpg
DSCF2204.jpg

Föregående
Föregående

Besök Bullerbyn: Svedstorp i Småland

Nästa
Nästa

Vi fyndande möbler till lägenheten på second hand